Haha! Ja vad ska man säga ! Ja hitta lite bilder helt enkelt ;) Ni behöver ju inte kolla ;)

 
 
Ja så kan de va! Jag och Madiison är duktiga på detta eller hur? ;) 
 
 

Mitt 2012!

Vart på några utställningar med Pilo har jag hunnit med;) Ett antal matcher Johan har spelat i både bandy och ishockey! Vart ute med hundarna så de har härjat! Tatuerat Grene har jag gjort också ;) Hälsat på Emma i Åmål någravändor ! Sen lagade vi x-box i ugnen i början av året ;) och det GICK ;)
Vart ute i Borrsjön några gånger :) Till Sommarstugan har jag varit ganska mycket i sommar, speciellt  när jag kommit hem från psyk. Grillkvällar med Karlstad gänget har vi allt hunnit med ;) En Tallinresa med delar av familjen ;) 
Photoshoot med Madiison och Jennifer! Hälsat på sanna och Nils några ggr! Lekt med kameran på både folk och fä ;) 
Hämtat Chippen :D Tagit kort på gänget ^^ Fotat Isadora och Saphira ;) Vart i skogen med Cattis och Micke! Varit på Nils dop :) 
Släktträff*2 , gått Trollstigen med Cattis, micke, Raizer och Chippen ^^

 
Har inte vart så mycket kort i år! Och mycket mera har hänt! Men här var lite iaf ;)

Bebisar!

För ett bra tag sedan när Chippen fortfarande var "liten" så var vi och hälsade på Sanna och Nils i Väse! VIlket både Nils och Chippen uppskattade väldigt mycket ! Chippen pussade, pussade och pussades lite till, och Nils han drog i öron och svans och i gengäld pussade Chippen lite till ! Tror de tog varandra som om de va på samma nivå ungefär XD Men fick iaf tillåtelse av mamma Sanna att lägga upp en bild om den var vattenstämplad, men jag glömde detta så här har ni en bild ;) Se och njut av godingarna :D


Inte som jag tänkt..

Nej, det här med att blogga varje dag gick ju som ni ser inte så bra nu då.. Men men, jag gav ju inga löften i årsskiftet utan bara "bra att tänka på grejer" ;) Den ni! Och nej, jag har inte vart så pigg i hela!gen så det kan ha sin förklaring! Imorse när jag vaknade hade jag 38.5 i feber så vart inget Coop idag! Får väl se när febern går över! Men nu ska jag snart sova!

Första fredagen 2013!

Ja, så var det fredag den 4:e Januari 2013! Har inte vart en så händelserik vecka detta men ändå ^^ Har mest myst med mina hundar, i vetskapen om att jag ska upp och jobba på måndag igen! Det som tar emot är inte själva jobbet utan att ja knappt får betalt för det jag gör! 142kr /dagen istället för 111.93 jag hade på OLW! Det gör ganska mycket för hur taggad man är eller inte på att gå dit! I övrigt så trivs jag på Coop, inget fel på personal eller jobb i sig så.. Men ja, som sagt, om det ändå varit ett jobb och inte en lärlingsplats! Men men, kommer en dag när jag har fast också, förhoppningsvis snabbare än jag tror!
Nej nu ska jag kolla på min serie! Snart sett hela så lika bra att kolla klart så jag inte fastnar i den på kvällarna till veckan! 


Hare!

3 Januari 2013

Ja, jag sa till mig sjäölv att jag skulle göra ett ärligt försök att blogga varje dag! Men idag har det inte känts så värt!
1. sängen har vart min vän idag, tror jag bnörjar bli sjuk!
2. Skrivit mkt med min älskling idag! Så har fått ur mig det mesta i samtalen med henne !
3. Hundarna är mer värda min uppmärksamhet än bloggen när den inte riktas mot Madiison eller serien ja glor på ;)

Men så nu har ni fått en uppdatering ;) Vi hörs mer imorgon får i se om jag kan ge er de utlovade bilderna då ^^

Första bilderna!

Årets första bilder får Chippen Och Pilo stå för! 
En sammanställning av mitt gågna år i bilder kommer lite senare ikväll när ag fått ordning på det ^^


1 Januari 2013

Hade en jätte bra kväll igår med 4 av de allra bästa till en början  :) Vart älgfilé, fläskfilé, revbensspjäll av vildsvin, potatisgratäng, hemmagjord kantarell och beasås! MUMS! Kan säga att den älgfilén va så jävla god! 
Till efterrätt vart den en kladdkaka jag gjort på choklad istället för kakao :) Den vart riktigt god den med faktiskt ^^
 
KLADDKAKAN

200 g choklad
200 g smör
2 ägg
3 dl socker
3 1/2 dl mjöl

smält smöret i kastrull
bryt ner chokladen i och smält

vispa ägg och socker
rör ner sedan ner resten av ingredienserna

grädda på 200 grader i cirka 15 min

 


Vi sköt dock våra raketer lite tidigt, för att sedan dra in till stan och torget för att vara där till tolvslaget! Och shit vilket drag det var där då! 

Ger er några få bilder från tidigt på kvällen, när vi fortfarande var i Hynboholm :) (tyvärr skitdåliga mobilbilder men ändå ;))

 
Medans killarna fixade maten satt jag och Madiison framför brasan och njöt ^^ Sämre kunde man haft det ;) 
 
Men vi hade så klart lite koll på så allt gick rätt till i köket också ;) 
 
Men super gott var det ^^
 
 
 
 
 

 


RSS 2.0