Nyklippt ^^

Då har jag klippt mig, Madiison blonderat sig och Gurra har liksom jag klippt sig :P
Endast 2½ timme hos frisören XD

Innan:

*

 

 

Efter:

*




Så nu har ni sett xD



Bergvik !! :)

Just kommit tillbaka hem igen efter en förmiddag med mamma och pappa på Bergvik :) 
Sitter just nu och funderar på när Madiison ska gå upp.. För halv 3 ska vi iväg och klippa oss.. Jaja, hon kommer väl snart^^

Hjälp!!

Kom just på att imorgon  ska jag klippa mig :O MEN HUR???? JAg har ingen jävla aning!! Vill ha ngt nytt, men samtidigt så vill jag ha kvar längde på det.. HUH! Jag vet att åtminstonde lite på längden måste tas, för nu är det slitet... men ja vill inte bli av med för mkt på den.. Sen blir det nog uppklippning.. Men hur ska jag göra med luggen?! Ena stunden funderar ja på att klippa raklugg och sen snelugg och sen kommer ja på vad smidigt det är nr den är lång och räcker bakom öronen, men då går det inte att göra ngt med det typ... Asså.. Man kanske skulle klippa det i en frisyr och sen skaffa den andra som peruk! Då skulle problemet vara löst liksom!! Men de skulle bli dyrt.. 
Jaja, jag får gå dit och säga att hon får göra som hon vill, vad hon tycker skulle passa mig! Men de vet jag inte om jag vågar.. BLÖH!!
'
Nu blir det duschen sen sängen.. Imorgon kommer mamma och pappa till Karlstad så då ska jag umgås med dem!
'
Natti natti <3

Ja ni...

Trodde inte jag skulle komma hem till Lesjö på ett tag nu !! Men nu ska jag faktiskt dit på fredag :D Min bil måste upp till Wahlgrens Bilverkstad för att se om det räcker med ett AA-möte eller om den behöver läggas in ett tag XD Nej, men seriöst den dricker glykol som fan.. Man hinner inte mer än att hälla i det så är det borta :O Helt sjukt! Jaja, vi hoppas pappa hittar felet och kan göra ngt åt det ^^ 
'
Imorgon ska jag egentligen vara i Filipstad på ett möte.. Men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken.. Bilen mår ju inte så bra och jag vill hellre vara med mamma och pappa och julhandla när de ändå kommer till Karlstad liksom.. Men men, vi får väl se hur det blir.. Tror dessutom jag börjar bli sjuk också så.. 
'
Trazzel har åkt, och just nu sitter jag och väntar på Madiison och Gurra och funderar på vad jag ska äta för ngt idag ^^ Sen får vi väl se vad dagen bjuder på för ngt :P

Julklappar!!

Jag hatar December på det sättet att det är en FATTIG månad x) 
Men nu är iaf Madiison's, Victors och Syrrans julklappar klara (Y) Bara Paul, Grene, Gurra, Lillebror mfl kvar -.- Dock så vet jag på ett ungefär vad de ska få så det är ju löst ^^ Bara att invänta pengarna som ska komma imorgon eller torsdag så jag kan införskaffa dem med :P 
'
I år ser julfirandet ut så här:
21:a så firar gänget jul i Karlstad, med julbord och julklappsutdelning.
24:e så firas julafton i Lesjö med kusinerna (mormor och morfar????) 
25:e Firas hos Farmor och Farfar i Filipstad. 
'
Och någon gång där innan (tror jag??) ska jag, Madiison och Jennifer ut och äta middag :) Så myyys de ska bli!
'
Ja det var nog jul i all korthet ^^

<3

Jag är inte bra på att säga det! Men jag vill att ni ska veta att jag Älskar Er <3

*


*


*


*


Hatar väntan!!

Jag verkligen hatar att vänta på saker.. Är det ngt man vill få reda på så måste man vänta hur jävla länge som helst känns det som.. Tålamod är verkligen inte min starka sida, vare sig det gäller bra eller dåliga saker.. Så ska man kanske gå runt och vara nervös över de också, de gör det ju inte lättare att vänta på.. Nix! 
'
Sitter just nu ich väntar på att kanal 5 ska fixa sitt sändnings problem så att jag får se mitt program innan jag ska sova.. Men de verkar ha somnat allihopa för inget händer.. Sen väntar jag på att få reda på om jag har ngn chans att få jobb som jag sökt.. Sen har jag lite mer besked att invänta men men... JAG HATAR ATT VÄNTA, nämnde jag det?? 
'
Hmm.. Tycker det låter som att jag borde sova.. Vilket vore en bra idé, om det nu inte varit för min käre vän Madiison som fick med mig ut och köpa godis vid elva halv tolv så just nu lever jag på sockret -.- Hur dum får man bli liksom...? Jaja, jag somnar nog snart.. Kommer nog bara säga pang så har jag somnat på soffan! XD Jaja, imorgon kommer Trazzel iaf.. Och på onsdag är det meningen att jag ska till Filipstad på ngt möte.. Men som det ser ut just nu så vill inte bilen att jag ska dit-.- Den skiten dricker mer än en alkholist -.- Slurp säger de så är glykolen slut!!!! Och inte läcker den heller :O För om man ställer den på torr asfallt, häller i glykol, och det försvinner i ett naffs så är det fortfarande torrt på asfallten :O Kan någon förklara för mig vart skiten tar vägen :O ??? Hittills har ingen kunnat svara på det.. Men men.. Någon gång i framtiden får jag försöka få upp bilen till den bästa av mekaniker, min PAPPA! Han kan fixa han! :D Hoppas ja -.- Haha!! 
'
Oj shiiiiiit! Mina inlägg börjar bli läskigt lika Madiison's när det gäller flum asså :O Inte okey!! Jaja, 5:an ser fortfarande ut som ett pussel så det får väl bli sängen antar jag! Och hoppas på att det funkar bättre nästa gång "The Listener" går på tv'n!!!
'
Natti natti <3

Haft lite tråkigt !!

Har inte mått hundra idag, så Madiison och Gurra fick åka själva till gymmet idag! 
Så när jag vart själv i lägenheten så tog jag fram lite bilder och photoshop!^^ Vart inte bra men men.. De va ngt att göra iaf :P


*
Jag och Madiison ! Tkr den bilden är mysig :)

*
HAHA !!

*
Hihi XD

*
Nej, hennes ögon är inte så blåa egentligen XD


Morgon trött? Oh yeah...

Hmm... När man har för uppdrag att se till att en person kommer upp och man väcker denne och den blir sur för att man försöker få svar på de man säger istället för "mmm..", vad gör man då? Hur väcker man en morgon sur person utan att de blir vulkanutbrott?? Detta får ni mer än gärna tala om för mig när ni har svaret om ni inte redan har det! För jag kommer garanterat testa om de är en seriös idé! För jag har själv inte ett skitbra humör på morgonen men ja snäser inte åt folk jag bett väcka mig för att jag ska komma upp.. Och känner ja att de är förjävligt så stänger jag in mig.. Så hur ska ja väcka en vulkan, utan att få utbrotter som massakerar en hel stad????

1:a Advent!!:)

Nu är det inte länge kvar till Jul asså.. Och jag längtar lite efter julkänslan, snön och allt mys!! 
MEN jag hatar denna månaden, det är nu man önskar att man inte köpt alla julklappar i sommras när man hade "mkt" pengar.. Men jag är lite rädd för att göra de eftersom att det folk vill ha ett halvår innan jul, kanske de hunnit köpa själva eller kanske inte alls vill ha längre när det väl är jul.. Så därför så sitter jag nu här och vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt.. Men det är inte riktigt så illa som det såg ut från början utan det ser ut att lösa sig riktigt bra och alla kommer få sina julklappar och bli nöjda och glada!! :-)
'
Men nu blir det 1:a adventen mys med lussekatt och pepparkaksbak :-D!

Bra TV på nätterna!

Hmm... Inatt vid 1 var jag helt slut och jätte trött.. Stängde av datorn och gjorde mig klar för att sova.. Men hur gick det då tror ni? Ja inte gick de bra iaf -.- För jag fastnade i ett jätte bra tv-program.. Så tänkte, ja men en timme hit eller dit gör ju inge.. Så jag kollade klart, gick in i mitt rum för att sova när MAdiison ropar tillbaka mig pga ngt.. Och under tiden vi pratar så börjar ett annat spännande program, som ja så klart blev fast vid.. Inte ofta jag kollar på tv'n.. Men när jag väl gör det mste de då vara mitt i natten?? Jaja, 20 över 3 kom jag i säng till slut, efter mycket om och men.. Men varför hittar man saker på tv'n på nätterna som man aldrg sett på dagarna?! Hmm.. Måste nog kolla upp när det andra av de där prgramen går på dagarna egentligen.. För det var bra!! 
Somna vid kvart i 4 och sen upp och ta emot Trazzel vid 8.. Jippie så pigg ja va då! Nej inte alls, så de vart sängen igen.. Sen ska jag nog inte tala om nr jag vakna, utan de håller jag för mig själv!^^
'
Ikväll är det visserligen fredag men ja tror de kommer bli hyfsat tidigt iaf! :P

My Dog 2012 !!

Kom på att jag glömt att tala om för er vart Pilo och jag ska den 6:e Januari ^^ 
För ett tag sedan så ringde min goe vän Sanna mig och frågade om vi inte skulle ha en hund med oss ner till My Dog 2012 i Göteborg! Och det tyckte jag lät som en himla bra idé.. Men vilken hund?! :O Sanna tyckte jag skulle ta med mig Allito.. Men det tyckte inte mamma när jag lite senare pratade med henne i telefon! Men nyfiken som pappa är så satt han och lyssnade på samtalet och kom med idén att, ta med dig Pilo XD Så sagt och gjort.. Efter diverse krångel osv hit och dit så är nu Pilo anmäld till My Dog 2012!! Ska bli riktigt intressant och se hur detta går.. jag tycker ju han är sååå fin, men det är ju jag liksom.. Dommaren kanske tycker han är skitful eller ngt, vem vet liksom! 
Om inte annat så är det en kul grej och vi får komma ut på ngt roligt!! Och jag tackar Sanna för detta, då det är min födelsedagspresent att få ställa vovven då! :D Tack så mycket älskade vän <3 
'
Och det är ju inte det enda positiva med att vi ska ner till Göteborg! Antagligen ska vi äntligen få träffa vår tokiga vän från Skåne! Men de är inget ja hoppas på till 100% ännu, för de kan ju ändras totalt! Men lite hopp om de finns de eftersom de är så det är sagt liksom ;) 
'

*


Photoshop!

Har på sistonde blivit lite beroende av Photoshop XD Är inte speciellt bra på det men tycker det är så grymt kul.. Skulle vilja gå nån kurs id et för att få lära sig vad allt gör osv.. Just nu så kan jag ju liksom bara det enklaste med att ändra foton och grejer.. Men de som verkligen är duktig på det kan u göra så grymt mkt.. Och de vore så jävla roligt att kunna mer! Men men.. Fortsätta att utforska själv så får vi se vad de blir av det^^ Vet inte ens som det finn kurser i PS häromkring?! Någon som vet det? Finns kanske fler som är intresserade av det rent av? :)
Jaja, jag har iaf lyckats få till mosters bröllopsfoton nu.. Hoppas hon blev så nöjd som det verkade.. Har dessutom börjat leka lite med korten från mamma och pappas bröllop :) Men ja känner mig inte så fantasifull just nu XD Men de kommer kanske tillbaka förhoppningsvis ^^
'
Igår hittade jag dessutom en gammal mapp med gammla blyertsteckningar från 07-08.. Och jag insåg att jag verkligen saknar det.. Men är samma sak där.. Fantasin står still just nu -.- 
Förut har ritning, läsning och PS hjälpt mig att slappna av, hamna i en egen värld för ett tag, glömma allt annat.. Men kanske är det lite för mycket i mitt huvud för att det ska funka just nu.. Fantasin funkar inte och läser jag.. Så kommer jag på mig själv med att följa texten med ögonon och faktiskt läser orden.. Men fattar inte ett skit för jag tänker på ngt helt annat.. Har ingen aning.. Men de är väldigt mycket nu.. Men de blir enklare igen, de tror jag faktiskt!
'
Här har ni mina tre sista verk i PS!

*

Mamma och pappas bröllopsbilder.. Har dock inte bestämt mig för om den är helt klar ännu!


*
Moster och Morbro! Helt klart, ska blir deras egna förstorning..

*
Och sist men inte minst! En bild på min saknade plutt. <3 Ska bli en canvastavla åt mig själv tror jag...



Madiison är som en tom kartong!! ;-)

Sitter i soffan med Gurra och Victor och kollar på Madiison som muckar med kartonger som inte gör som hon vill! XD Julpyntningen är i full gång på Rud.. Just nu har Madiison lagt en röd girlang på Tv'n och jag kommenterade med att den kommer blåsa ner när någon går förbi fort.. För att testa detta tar hon fart från rummet berdvid och springer förbi, vilket kunde ha resulterat i att hon hamnat utanför förnstret i  Tv-rummet. XD Man kan ha lagom roligt åt den tjejen, iaf när hon sticker huvudet i en tom kartong och ropar "koko" XD Galning!!
Från det till att byta till julgardiner i tv-rummet nynnandes till "vår julskinka har rymt"  XD  Och stackar föser hon med ;)
'
Jaja, från de ena till det andra måndag kväll vart inte som vilken måndags kväll som helst.. Efter gymmet så åkte jag och Madiison förbi hos Victor, som hade fått nån idé om att han ville dricka, vilket inte Madiison då för tillfället var sugen på, så det slutade med att Madiison körde och jag och Victor drack XD Meningen var att vi bara skulle dricka det han hade och bli liiite goa i huvve.. Men när det var slut så ville Victor ha mer och MAdiisons kommentar var "Ska jag köra så ska ni bli fulla också" vilket resulterade i att det vart en sväng förbi hos Paul som vi fick mer sprit av x) Och ja fulla vart vi XD Snurra lagom i huvve när man gick och la sig vid halv 5 den natten XD Sen upp och ta emot Trazzel vid 8 morgonen därpå XD Men de gick fint det också.. :) 
Så gårdagen var ganska slö, men som alltid så blev ja inte bakis^^ Lyllos mig säger de som vet hur en bakfylla är XD
'
Imorse kom Trazzel vid 8 som vanligt men vart kvar till nästan halv 7 nu ikväll. Gör inte mig något för man märker nästan inte att han är här. Och dessutom är det bara mysigt att ha en vovve kring benen om dagarna :) 
Men nu blir det en lugn kväll, om nu Madiison saktar ner snart, annars lär det bli fartfyllt för jävlar vad hon flänger runt!
'
Nej ta tag i julen i mitt rum kanske! Hare ;P

Förstår inte...

Idag var första dagen på Friskis och svettis med Madiison, Gurra och Paul^^ Kommer nog bli bra.. Har vart ganska nervös innan men de börjar släppa nu :) Så nu ser vi fram emot ett HELT år där XD Kan bli intressant speciellt med tanke på att mitt knä som jag skadade i en mopedolycka -08 typ lagt av redan ikväll.. Men men, jag hoppas att detta ska återbygga det ledband jag en gång hade fullt fungerande.. Borde det göra annars är det ju något större fel på det.. Men jag vet ju att under vintern brukar jag ha stora problem med att gå i trappor osv för att det viker sig så ja håller på att ta mig lite snabbare nerför trappen än vad som är tänkt men "peppar peppar ta i trä" så har det hållt hittills..
'
I allmänhet har dagarna som passerat inte vart speciellt bra.. En såkallad vän har sagt upp kontakten helt.. Vilket just nu inte gör ett skit. Och nu är hon borta från, FB, MSN, telefonboken och DW.. Dock så kommer jag nog aldrig kunna radera henne helt från mitt liv, då hon fortfarande är en del av "gänget" så fortsatt kommer detta bli riktigt intressant vid födelsedagar och annat firande när vanligtvis alla brukar vara samlade.. Men men, hennes val inte mitt och jag kommer inte vika mig från de andra bara för att hon är totalt blåst i huvve... 
Och ja de här är en blogg med mina tankar och ord, och ni måste inte läsa.. Men jag förstår verkligen inte hur man bara kan vilja få bort någon från sitt liv så drastiskt utan egentlig anledning.. Jag har funderat på anledningar men får det inte att gå ihop på ngt vänster alls.. Så ja nu lämnar ja den skiten bakom mig och umgås med de ja faktiskt betyder något för och som jag vet bryr sig.. Så kan hon sitta där och tro att jag mår såååå dåligt eller vad nu meningen med allt detta var egentligen.. Jag är bara glad att sanningen kom fram så ja slipper se henne ngt mer.. 
'
Dessutom har jag fått reda på att en vän som står mig riktigt nära och som jag verkligen bryr mig om, har större problem än vad jag någonsin kunnat tänka mig.. Och jag hoppas verkligen att de kommer gå bra detta.. JAg vill verkligen inte förlora den vännen.. Gör så ont att jag inte kan göra något för att hjälpa dig...
'
'
Oj, vad mycket text det blev.. Skulle kunna fortsätta länge men tycker att jag gått nog långt in i mina tankar som det är utan att säga för mycket.. Så resten behåller jag för mig själv helt enkelt..
Funderar dessutom på att låsa bloggen för att ha koll på vilka som läser och försäkra mig om att personer som inte har något i mitt huvve att göra inte heller kommer in där genom denna vägen.. Förlorat är förlorat och kommer inte igen! Men det är bara en fundering än så länge...
'
'
Kom även att tänka på en sak förut idag när det disskuterades ålder på hundar.. Min lilla Merza blir hela 10år den 22 November.. Men jag hoppas hon har måååånga friska år kvar fortfarande.. Och än så länge ser det ljust ut !
'
Nej nu är det nog dags att sova! God Natt folket!

'
Avslutar med en sööööt bild på Merza och bebisPilo från i sommras <3



Maskerad!!!

I lördags var de party för mig hemma hos Paul! De va mestadel riktigt roligt! :) Och tack alla som var där! Just nu har ag bara tillgång till en bild som jag snott från Madiisons blogg ;) Men tillåtelse så klart ^^ Kommer mer bilder när jag har tillgång till dem :)


*
Från vänster : Jennifer(häxa), Madiison(Pirat), Victor(Jokern i Batman?), Jag(Dödängel) och Mathias(Hmm.. Vad var egentligen Mathias?? Fyllechaffis med ringar runt ögonen? XD) ^^




Bästa skorna !!

Tidigt i höstas gjorde jag ett inköp på skopunkten som ja aldrig kommer ångra.. Kanske kommer ångra att jag inte köpte fler när de är slitna men men.. De är så jävla sköna att gå i!!!

*



...

" Den personen som är värd dina tårar skulle aldrig få dig att gråta. Men när du ändå gråter håll huvudet högt så att dina tårar sjunker lika lågt som personen som fått dig att gråta gjort."

*


Mr. Dick möter Moskva! XD

Så här kan de se ut när jag och Madiison har riktigt tråkigt om kvällarna XD
Sorry Madiison var bara tvungen ;)



Madison säger

Mr dick möter moskva ; )

tadaam

Marika Wahlgren säger

-.-

"mr dick möter moskva"

Och inför dicks besök så krävs förberedelser i moskva

^^

- Madison säger

HAHA ! Ja innan mr dick kan gå till moskva måste han hitta ett sätta att göra moskva varmare . Moskva är normalt sett ett väldigt kallt ställe och har inte sett värmen på länge. Kommer mr dick kunna hitta på ett sätt att få moskva varm eller är de för sent ?

Marika Wahlgren säger

Men mr dick är väldigt påhittig och kommer på att om han hittar sättet att tända gnistan i moskva på så kommer det bli varmare! Men ett annat problem han har är att moskva har ganska dåligt med olja... Hur ska han kunna se till att saker glider lätt på moskvas gator?!

- Madison säger

HAHA !

Högt Inne i moskva finns ett så kallat värmaretorn som används ibland för att inte moskva ska frysa och saker ska frysa sönder .. Men de finns ett problem .. Tornet är 2 meter högt ... Mr dick får en idè ! Han börjar massera sig själv på magen upp och ner några gånger tills han får upp värmen . Man kan ju inte vara kall när man kommer till moskva.. Helt plötsligt har mr dick blivit 2 meter

hög !

Han kan äntligen tända värmen i tornet och moskva börjar helt pltösligt bli varmare..

Men nu återstår det största problemet ...

Oljan ..

Marika Wahlgren säger

HAHAHAH !!!

I samband med att Dick startade värmen i Moskva så började det även att läcka olja då han kommit åt en känslig del av moskvas oljetråg.. Medans oljan rinner till allt mer och mer så börjar det även blir riktigt varmt i moskva .. Som en tropisk värme! Och med värmen kommer tropisk storm som resulterar i att moskva blir allt vildare och vildare!

- Madison säger

Mr dick gillar vilda ställen och bestämmer sig för att bli vild tillsammans med Moskva ! han kan inte hålla sig nu längre . Han hade väntat väldigt länge på denna dagen då han hittade ett ställe som var minst lika vild som han! Nu när det äntligen fanns olja så kunde mr dick göra det han hade saknat på länge !! Åka skridskor i moskva fram och tillbaka hela natten lång utan tanke på nästa dag . /

// The End



RSS 2.0