ÄNTLIGEN!

Äntligen så funkade det att ladda upp den nya headern ^^ (Nu ska vi inte prata högt om att det var jag som klantade mig så de va därför de inte funka XD) 
Och jag är nöjd med den :D Faktiskt!
Vad alla andra tycker skiter ja fullständigt i! XD

Header!

Varför kan inte jag ladda upp en bild ttill headern --.--

Årets Julklappar :)

*

* Röd Klänning
* Bok
* Parfym
* Hudlotion osv
* Två vita handdukar
* 3st blå handdukar
* Badlakan med Husky's på
* Lovika vantar
* Rutig tröja
* Glas till min samling 
* 1400kr
* 2st svarta underlakan

Detta var julklapparna från släkten :D De från vännerna får jag fixa när jag är tillbaka hemme i Karlstad igen :)
Hoppas alla andra haft lika trevlig jul som jag :)


Julafton 1&2 XD

Sådär då har man landat i sängen i Lesjö efter en lite hektisk vecka som inkluderat 2 st julbord och ett veterinärbesök x) Okeej, så stressigt har de inte varit. Förutom måndag och onsdag, de dar då julborden hölls! XD  Men båda dagarna vart riktigt trevliga och mysiga! Visst har de funnits baksidor på dem, men ibland får man helt enkelt bortse från sånt och se allt hur helhet, och gör jag det så tycker ag allt att de vart rikitgt bra :D Tack alla underbara människor som gjorde dagarna bra! (Y)
'
Men nu väntar faktiskt sängen så ätt det blir julafton nr 3 ngn gång ^^
Dessutom gick jag upp kl 8 imorse efter inte allt för lång sömn ! Men men, sover jag nu så kanske jag är pigg imorgon iaf ^^

Modeller för en dag! :)

Den 18 December var jag, Madiison, Victor, Gurra och Paul iväg och blev sminkade och fotograferade :) Lite ovanligt men rikitgt roligt :P Jag är dock fortfarande aningens bitter över att mina favoritbilder vart nerröstade.. men men.. Sånt man får stå ut med när de är röstning som gäller !! 
Här kommer iaf de 5 bilder som blev med hem!

*

 

*

 

*

 

*

 

*
Lussevaka DELUXE!

Klockan är just nu 04.57 och jag börjar bli liiite trött nu XD 
Satt just och tänkte på vilka underbara vänner och familj jag har.. Man kan lita på att de alltid finns där när man behöver det.. Trots all skit som hänt genom åren så står de BÄSTA fortfarande kvar där som pelare som stöttar ett tak, typ..  Och jag har på senare tid insett att jag betyder minst lika mycket för dem som de gör för mig.. Och även fast de inte säger det så känns det.. Och den känslan är obeskrivlig..
För ett atg sedan så fick jag ett sms, från en ganska ny vän, men ändå en vän som jag har gått igenom oerhört mycket med, även om som det nämns i sms'et, är halva Sverige emellan oss x) Detta är något som jag tror alla behöver höra ibland.. Att man betyder och att man är älskad.. Har inte du berättat detta för de du känner så för så kanske det är dags att tala om för dina kära att de betyder ngt för dig.. För en dag, så finns de inte där.. Vilket tyvärr är naturens gång..
'
Tänkte faktiskt visa er ett sms som betytt mkt för mig.. Men namn är utbytta för att skydda personer..
'
"Du är en av de bästa och finaste vänner jag har! Kan inte komma på en enda gång då du inte ställt upp för mig, allt ifrån efter när ****** gjorde slut och jag mådde piss, till nu när ******* tog slut.
Vi har skrattat och gråtit ihop, tom vart fulla tillsammans även om de var på två olika fester, halva Sverige ifrån varandra.
Vill att du skall förstå att jag nog vågar säga att jag älskar dig, som en vän såklart, och att jag aldrig ångrat att jag kommenterade bilden på din bdb som gjorde att vi började snacka.
Du har gett mig så mycket stöd. Du har räddat mig från att sjunka lägre och sedan hjälpt mig upp igen.
Du är underbar Marika, och du är en av mina mest betrodda vänner och en helt underbar, pervers rolig jävla tjej!! <3 <3 <3"
'
Jag kan erkänna att detta sms fick mig att gråta, för att sedan skratta när jag kom till sista meningen.. Och tänk att man faktiskt kan komma någon så nära utan att ens ha träffat personen.. 
Jag vet att många av er har räknat ut vem som skrev, men för resten får det vara en gåta! ^^ 
'
Och att tala om för någon betyder behöver inte vara denna långa utläggning, utan det räcker med att bara tala om att personen betyder mycket för dig.. Det kommer förgylla dagen för någon. Och som sagt ibland behöver man höra det.. Men även om någon inte sagt det till dig så kan jag lova att de finns alltid någon som uppskattar och älskar dig för just den du är!!!
'
'
Oj, vad långt det vart! Och jag blir inte alls sentimental när jag är trött XD
'
Ta hand om varandra <3

*


Haha !!

Se vad ja hitta på epicfun.se XDETT GAMMALT LUDER !

Bonden Oskar åkte till Oxsäljamarken i Filipstad och gick där omkring och
strosade. Efter en stund kom han fram till ett loppmarknadsstånd som var fullt med grejer.
Mitt på bordet låg det en spegel. Bonden Oskar hade aldrig i hela sitt
60-åriga liv sett en spegel, så han frågade försäljaren vad det var för något.
Försäljaren skojade till det lite och sa:

- Ser du inte det, det är ju ett fotografi av bror din!

Oskar tog upp spegeln, tittade i den och utbrast:
- Ja, titta det är ju brorsan! Den måste jag ha.

Sagt och gjort, han köpte “fotografiet” och körde sen hem med sin lilla häst.
När han kom hem frågade frun om han hade hittat nåt på marknaden.

- Ja, sa Oskar, kan du tänka dig, jag hittade ett fotografi av bror min!
- Nämen, få se, sa frun. Hon vecklade upp paketet, tittade i spegeln,
sen började hon gapflabba.
- Vad fasen skrattar du åt? frågade Oskar.
- Men herregud, sa frun, du har ju blitt lurad.
Det här är ju int´ bror din,
det här är ju ett gammalt luder från Lesjöfors!!!Städning..

Så var rummet städat och hela lägenheten dammsugen ^^ 
Nu väntar en prmenad till Pekås och sedan tacos och idol :P Sen får vi väl se vad vi ska göra va denna kvällen ^^ Antagligen inte speciellt mkt, men ngt måste de ju bli :P Men skulle tro att det slutar med en kväll framför tv'n om de inte kommer fram ngt överraksande vill säga :P Men vad är oddsen ^^ 
'
Ont i ryggen har ja också.. Kanske borde lära mig att inte jävlas med Victor.. Eller MAdiison för den delen.. För de slutar ALLTID med att de går ihop.. Den ena sitter  på mig och håller i medans den andra slår eller plågar mig på annat vis -.- Jaja, tråkigt har vi ju iaf inte ! :D 
Men nu börjar jag bli riktigt trött på musiken som Victor spelar.. Samma, samma, samma och åter samma HELA tiden -.- Får nog säga till Madiison att hon ska ta tillbaka kontrollen över ljudsladden till ljudsystemet XD 
'
Nej nu blir de duschen!

Vet inte riktigt...

Finns så mkt att skriva om, fast egentligen ingenting.. Finns saker som man inte vill dela med sig av, sen finns de saker man inte BÖR dela med sig av.. 
Iaf så just nu så sitter jag i lägenheten på Rud, Madiison pratar i tele och Victor sitter och krånglar med datan.. Och jag börjar bli riktigt trött XD
Att vara med Sanna på Föräldrautbildningen tog på huvve asså.. OCH för att detta inte ska misstolkas av någon, så var jag bara med som stöd då hennes sambo inte kunde följa med pga att han hade tenta idag.. Så det är alltså INTE jag som ska få barn så ni har det på de klara! ^^ Vet ju hur saker brukar bli, så ja antar att säkert någon, även fast jag klart och tydligt skrivit att ja inte ska ha barn så vet man ju hur folk är, och saker får egna ben och flyger iväg på och sprider falska rykten snabbare än vinden själv.. Men men, kanske inte har nån sån läsare här?! Jaja, jag vet ju iaf vad som är sant och jag kan ta det ryktet i så fall.. Annars hade jag ju inte skrivit att jag vart med henne överhuvudtaget XD 
'
OJ jävlar vad de där kändes rörigt asså XD
'
Men iaf, jag och Madiison har Gurrafria dagar ^^ Så imöra blir de tacos mys till idolfinalen :D

För 2år sedan!

Loggade in på min bilddagbok eller ja Dayviews som de så fult heter nu... Och fick se en bild under rubriken "Kommer du ihåg vad du gjorde?"... Där var en bild på Spökis, så jag klickade påd en för att se vad jag gjorde då.. Och insåg ganska snabbt att 4 December 2009 var sista gången jag såg älskade kaninen frisk... Det gör ont i mig att jag inte var där oftare.. Men bussar mellan Mjönäs och Lesjö finns inte, om man inte åker till Karlstad först vill säga.. Och körkort hade jag inget då.. Men jag vet att han hade det bra iaf! Och det är väl det viktigaste.. <3


*Vill ha!!!!!

*
FINNS PÅ JULA!!

Lesjöfors!

Imorgon är det fredag.. Vilket betyder att jag ska åka upp och tillbringa helgen i Lesjöfors efter att Trazzel har åkt vill säga :) Blir att hårdträna ställning med Pilo i helgen, för sen kommer jag antagligen inte kunna göra det förrän till Jul, för de är ganska späckat schema fram till den 27:e november sen.. Och då är de ju inte alls långt kvar tills det är dags att åka iväg till Göteborg :S Ska bli himlans kul samtidigt som jag vet att jag kommer vara så äckligt nervös! 
'
Men just nu vill jag bara ha nästa vecka så det kommer lite provsvar!! Ja på Trazzel då menar jag.. Börjar fästa mig vid den lille vovven så jag verkligen hoppas för hans skull att han blir frisk snart.. Vilket samtidigt betyder att vi inte kommer ha någon vovve här på dagarna längre då, men men.. Får väl va så då bara han blir frisk!! 
Så må provsvaren visa bra saker nu då! Så slipper vi tänka mera på det!!
'
Btw s börjar jag vänja mig vid min lugg nu.. och vid att Madiison är blond XD Men shiiiet vilken omställning från att gå från att luggen var nästan lika lång som håret till att den inte alls, och inte ens nästan når bakom öronen :O Nu hänger den alltid i ögonen på mig :O Jaja, jag gillar frisyren så det är ju bara till att stå ut XD

RSS 2.0