Woodlooks Just Kidding

kiddy


Rastlös!

Just nu är ja nå så fruktansvärt rastlös så det finns inte!! Vad ska jag hitta på liksom?! Just nu sitter vi och väntar på att Trazzel ska åka hem så vi får åka iväg till nöjesbutiken en sväng :D 
Men sen då liksom?! Sova kanske? Ja jag är ju faktiskt ganska trött.. Men klockan är ju bara 9 :O 
(och där åkte Trazzel så nu gör vi det samma XD)

Blöh!

Fan vad jag stör mig på att alla andra kan se min nya header och design men inte jag -.- Nej, min dator den dras med den gammla :@ Men men, den uppdaterar väl snart hoppas jag! 
Btw,så kommer det nog inte bli mkt till uppdatering här i framtiden, man vet aldrig men risken är att denna blogg läggs i vila ett tag, då jag bestämde mig för att jag behövde en låst blogg som jag vet vilka som läser och inte, så jag kan få skriva av mig på "riktigt" för här kan jag inte släppa alla tankar, kommentarer och funderingar som jag har.. S då valde jag att starta en till, fast låst där jag får välja ut mina läsare.. 
Men ett och annat inlägg kommer det väl att komma in här också.. Då jag sett att antalet läsare har ökat lite :P Varför egentligen? Jag menar jag skriver ju typ ALDRIg känns det som?! Men men, ngt intressant måste jag ju skriva? Eller så är folk bara riktigt nyfikna på vad jag gör och tänker.. Kanske de letar nytt "skvaller" utanför "skyltarna"?? Som en god vän till mig brukar säga XD 
'
På lördag bär det av till Filipstad till Cattis och Micke på Tacos :D Och på söndag kommer Mikaela för att stanna under veckan då hon ska praktisera på resturangen Savoy ! Blir nog en intressant vecka XD Madiison berättade att hon hade frågat sin mamma hur man sköter "en sån där", ja hon hade verkligen sagt en sån där !! Ja höll på att bryta ihop när hon berättade det.. XD Med sån där menade hon tonåring XD Haha!! 
Jaja, det blir nog bra :P Sköter hon sig inte låser vi in henne i vår "bur" till källarförråd ;) Så bäst för henne att hon lägger sig vid 21.00 och går upp kl 06.00 som alla oss andra ;) Haha!!! Japp, de var dagens skämt så här på morronen XD 
Och på tal om morron så har jag vart vaken sen halv 7 och roat mig med att: ta emot Trazzel (som ska vara kvar till 21.00 ikväll :P) kört Victor till Kampus och Madiison till Universitetet ^^ Japp jag behövs!! Synd bara man tjänar så dåligt på det XD Men men!! De får betala tillbaka på annat sätt! Tjänster och gentjänster liksom :P 
'
Nej nu ska jag ta tag i det här.. Städa och sen duscha kanske! En liten promenad med Trazzel, de är ju kallt och han ska inte göra så mkt så det får bli en kortis! Men hare!
'
Btw; Vad tyckr ni om nya headern??????? :D

Less!

Är ganska less på allt just nu asså.. Vet inte riktigt varför men men.. Allt känns bara ganska värdelöst just nu.. Hittar inte meningen med ngt känns det som..
Dessutom känns det som om jag skulle vilja åka hem i helgen men det får lov att vänta tills nästa helg när jag ska hem och ställa Pilo.  Får försöka hitta på ngt.. 
Funderar på att åka ut till Hunddagiset på Hammarö och fråga om praktikplats men vet inte riktigt.. För känns ju inte som om extrajobb och sånt är aktuellt där.. men det vore ju ev lite bra för framtida planer liksom.. Jaja, det lutar åt det, för att få ngt att göra men jag vet inte.. Så får klura på det ett tag till tror jag.. 
Nej nu ska jag ta tag i hur det ser ut här.. Känns som om garderoben flyttat ut på golvet..

2012 går fort fram!

Ojojoj!! Redan 12 Januari :O Fan så fort det har gått!! Ett av mina nyårslöften var att blogga varje dag ;) Eller ja, jag satte inga löften utan tänkte försöka med det iaf ^^ Och nu vet vi ju att jag gjorde rätt i att inte sätta löften iaf XD 
Men jag ska försöka bättra mig iaf :P Och de lär väl även det gå lika bra som vanligt!! 
2012 har väl börjat ganska så bra iaf.. Visst de har sina mörka sidor så här i början av året också.. Men finns planer på vad jag verkligen vill göra detta året iaf! Bara att hoppas på att man lyckas leva igenom det också! Men planer finns det, och ja gillar dem verkligen.. Men vad detta handlar om håller jag för mig själv ett tag :P Men de handlar om jobb, massor av JOBB om allt går som planerat nu! Så det hoppas vi på. Och även en flytt kan bli aktuell.. Eller ja, en flytt är garanterad, så fort jag får jobb.. Och de ska jag verkligen ha iår.. Sen evetuellt liiite plugg i höst! Om planerna håller i sig nu då!! Och de hoppas jag verkligen.. Frågan är bara hur långt är man redo att flytta för att uppfylla drömmen man har?? 10 mil är väl okej?! Men längre än så?? Jag vet inte jag.. Vad händer med vännerna då? Men visst är det så att har man riktigt bra vänner och är lika bra själv så spelar väl inte avståndet någon roll eller??? Iaf så inbillar jag mig att det är så.. Och jag vet att vissa kommer jag ha kvar, men vissa kan jag nog tappa helt om jag beger mig iväg en sisådär 30 mil... Känslan jag har iaf.. Men eftersom den känslan finns redan nu så är de kanske inte riktig vänskap heller? Och de kan jag nog svara på själv också.. Att nej.. Vi träffas ju knappt och pratar nu så vad finns att sakna om man mister kontakten med dem? Inget.. eller hur? Känns inte som det iaf.. 
Men nästa fråga är.. Klarar jag att förflytta mig så långt bort från vänner och släkt?! Och sen bli väldigt fast.. Eftersom de krävs av mig i den dröm jag har?! Men släkten finns alltid.. Och de äkta vännerna kommer ju alltid finnas kvar.. Äkta vänskap ska enligt mig, vara helt oförändrad även om man inte hörs eller ses på en månad eller två.. Fast eftersom ja känner mig och mina närmsta så väl så vet jag att en månad skulle inte gå utan att vi hörs.. Knappt en vecka kommer gå utan att vi hörs.. Hoppas jag!
Några jag kommer sakna som kommer bli svåra att hålla kontakten med om jag inte åker hem eller om de kommer till mig är mina tre små "bebisar" i Lesjöfors, Allito, Pilo och Merza! <3 DET kommer bli jobbigt.. Men men, de är ju bara att hålla ut om jag ska få det att funka.. Men nu ska vi inte ta ut ngt i förskott.. Förhoppningsvis, eller vad man säger när någon annans lycka också hänger på det, så blir jag kvar inom radien av 10 mil iaf... Men det märks.. Men det är ju min dröm liksom.. Så vänner och släkt borde ju förstå om jag flyttar för att uppfylla den?! Det hoppas jag iaf! Alla mina tankar om vänner och långa avstånd kommer ifrån att jag tappade vad jag trodde var en riktigt bra vän när det blev en jävla massa mil ifrån oss.. Men samtidigt så vet jag om någon att riktigt bra vänskap bara kan bygga på kontakt, men det är med någon jag aldrig träffat heller.. Kanske det blir jobbigare med personer man är van att träffa OFTA?! Jag vet inte, min hjärna är ganska speedad oh förvirrad just nu x) Men det löser sig! Nu ska jobbas på att drömmen blir sann iaf! 
'
Oj vad långt och förvirrat det kändes XD Jaja, antingen orka ni läsa klart eller så gjorde ni det inte de är eran ensak XD Men orkade du med ända hit kan du väl slänga in en kommentar om vad du tror om avstånd och vänskap?! Vore väldigt tacksam att få höra andras tankar och kanske till och med erfarenhet! :)
'
Imorgon är det den 13 Januari, till och med fredagen den 13 och jag hatar det datumet.. Imorgon är det två år sedan Spökis fick komma hem för sista gången och avsluta sitt liv.. och det gör fortfarande lika ont att tänka på.. Och ändå kan jag inte sluta tänka på honom.. VIssa tänker "det var bara en kanin" Men de var det inte för mig.. Han var en mkt speciell kanin.. Det är det många som kan intyga.. Älskade lilla kanin! <3 Hoppas du har det bra tillsammans med Molle, Pepsi och alla andra där uppe.. Någon dag ses vi igen!!


*


RSS 2.0