Mr. Dick möter Moskva! XD

Så här kan de se ut när jag och Madiison har riktigt tråkigt om kvällarna XD
Sorry Madiison var bara tvungen ;)



Madison säger

Mr dick möter moskva ; )

tadaam

Marika Wahlgren säger

-.-

"mr dick möter moskva"

Och inför dicks besök så krävs förberedelser i moskva

^^

- Madison säger

HAHA ! Ja innan mr dick kan gå till moskva måste han hitta ett sätta att göra moskva varmare . Moskva är normalt sett ett väldigt kallt ställe och har inte sett värmen på länge. Kommer mr dick kunna hitta på ett sätt att få moskva varm eller är de för sent ?

Marika Wahlgren säger

Men mr dick är väldigt påhittig och kommer på att om han hittar sättet att tända gnistan i moskva på så kommer det bli varmare! Men ett annat problem han har är att moskva har ganska dåligt med olja... Hur ska han kunna se till att saker glider lätt på moskvas gator?!

- Madison säger

HAHA !

Högt Inne i moskva finns ett så kallat värmaretorn som används ibland för att inte moskva ska frysa och saker ska frysa sönder .. Men de finns ett problem .. Tornet är 2 meter högt ... Mr dick får en idè ! Han börjar massera sig själv på magen upp och ner några gånger tills han får upp värmen . Man kan ju inte vara kall när man kommer till moskva.. Helt plötsligt har mr dick blivit 2 meter

hög !

Han kan äntligen tända värmen i tornet och moskva börjar helt pltösligt bli varmare..

Men nu återstår det största problemet ...

Oljan ..

Marika Wahlgren säger

HAHAHAH !!!

I samband med att Dick startade värmen i Moskva så började det även att läcka olja då han kommit åt en känslig del av moskvas oljetråg.. Medans oljan rinner till allt mer och mer så börjar det även blir riktigt varmt i moskva .. Som en tropisk värme! Och med värmen kommer tropisk storm som resulterar i att moskva blir allt vildare och vildare!

- Madison säger

Mr dick gillar vilda ställen och bestämmer sig för att bli vild tillsammans med Moskva ! han kan inte hålla sig nu längre . Han hade väntat väldigt länge på denna dagen då han hittade ett ställe som var minst lika vild som han! Nu när det äntligen fanns olja så kunde mr dick göra det han hade saknat på länge !! Åka skridskor i moskva fram och tillbaka hela natten lång utan tanke på nästa dag . /

// The End



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0