*Horoskop*

Januari

Jupiter-Uranus konjunktionen kan fortfarande skapa några trevliga överraskningar i kärlekslivet. Om tillfället dyker upp, bör du ta erbjudandet eller satsa på personen som du tycker om, eftersom samma möjlighet kanske inte dyker upp igen snart.

Du pendlar mellan en önskan att hitta den stora passionen och en ganska allvarlig och realistisk inställning till kärleken. Du bör skjuta över beräkningar och det sunda förnuftet över till nästa månad. Nu är det helt okej att hänge dig den stora passionen. Du kommer inte att ångra ett sådant beslut.

Jobbet påverkas av många planeter som gör dig initiativrik, redo att lära dig det som du inte kan, och bra på att kommunicera med andra. Du befinner dig i ständigt rörelse. Du pratar med andra, du skriver, du förhandlar och du övertalar. Du kan inte misslyckas så länge som du litar på din egen begåvning och kreativa talanger.

Om man tittar över det ekonomiska området, finns inga problem. Venus i pengarnas hus gör att du får gåvor, pengar, och möjligheter att tjäna mer. Du kan däremot också spendera för mycket pengar på onödiga saker med litet praktiskt värde.

Du har stor energi och du kan fokusera under hela månaden. Därför är det en bra idé att meditera under den här månaden och fokusera på saker som du vill ha i ditt liv. För att du ska må som bäst, bör du också unna dig något: kläder, smycken eller smink..

:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0