Bilderna får tala för gårdagskvällen ;)

Jennifer och hennes mobbade kamerastativ ;)
 
Madiison goes porno!
 
Mina massa fina vänner <3 Grene mupp vill inte vara med på bild som vanligt XD
 
Crazyfriends! Därför vi funkar så bra allihopa :D Lika galna ;)
 
Ja?! Min och Jennifers kameror var inte så bra synkade ;)
 
Undra va fan de va på bordet som var så populärt XD
 
Ja när katterna skulle va med försvann all fokusering XD
 
Hehe! Allt är precis som vanligt asså!!!
 
Ja precis XD
 
Dansmovesen kom såklart fram på vissa också ;) Även om de mest var rumpskak igår XD
 
Andra omgången av "pictionary" vanns av Madiison och Mathias!
 
Första omgången vanns av mig och Mathias ;)
 
Och Jennifer och Merza... Ja de vann inget men va söta ändå ;) 
 
 
 
Ja, bilden talar för sig själv XD (kvaliten sög så därför blev den svartvit )
Gurra tror han är ngt som vanligt ;) 
 
Sen var de Gurra och Grenes tur att porra sig ;) Inget ovanligt det heller ;)
 
Hehe!! ^^
Mys bild ;) Merza ser dock inte ut att trivas jätte bra XD
 
Madiison och Merza hångel ;)
 
Älskade vän <3
PÖSS!!!
 
 
 
 
 
 

Bilderna får tala ;)

 

Bilder

Har gått igenom i stort sett alla mina bilder för att få fram de absolut bästa på mina vänner! Oh har nu hittat fyra bilder som sitter fast i huvudet på mig! Ja totalt älskar dem så jag tänkte dela med mig av dessa innan jag ska sova för natten! ^^

Madiison och Grene på Grenes 20:e födelsedag  :D Man kan inte annat än att älska värmen och lyckan i bilden!

Känner ni kärleken och värmen i bilden??? Det gör jag iaf!
 
Lycka!!!

Lycka, vänskap, kärlek, crazyness. You name it liksom! Den bilden har näst intill allt för att sprida total lycka, iaf för mig!!! <3

Beställt !

Nu är det beställt! Chippens halsband :D Skulle ta 7-10 arbetsdagar så hoppas det går lite fortare än så !! 
Vilken färg det vart får ni se när det kommer ! 
Och för övrigt så har jag vart hemma med feber och ont i halsen idag.. Känner mig lite piggare nu, så får väl se vad febern säger sen om när jag kan vara tillbaka i vardagen igen, men imorgon blir jag ju hemma iaf! Märks att jag har börjat få lite rutiner på vardagen för fan va uttråkad jag är aså! :O Men men! De är så de är när man blir helt slut av att plocka ur väskan efter veckan och bära ut tvätten i tvättstugan, då förstår man helt plötsligt varför man vart hemma hela dagen xD Gissa om hundarna vart nöjda med att ha mig i sängen hela dagen då? Ohja! De var upp fick frukost, var ut.. Men sen var de allt med in i sängen igen. Kl 1 när mamma kom hem på lunch så var varken Merza, Allito eller Chippen ur sängen förrän jag gick ur den vid halv 2 ! Slöa hundar ;) Men mysigt har vi haft de stunder jag har vart vaken! 


Nu ska jag fortsätta drömma mig bort i det företag jag öppnat i tankarna idag ;)

En av dessa färger har Chippens nya snygga halsband ;)

16 November!

Sitter och väntar på att Grene ska komma och hämta mig och Madde så vi får åka och handla lite saker till pizzan ikväll! 
I övrigt har veckan vart ganska bra, över förväntan. Saker som jag trodde skulle vara tuffa visade sig gå mycket enklare än vad jag trodde, mycket enklare! Tror att saker börjar släppa nu, på riktigt. Tidigare har jag fått intala mig själv att de är bättre, med det sagt så har jag ju även försökt att övertyga er om att det är enklare också. Men veckan har verkligen visat mig själv att jag har det enklare med mycket, och att saker inte är så tuffa som jag trott! VIlket är MYCKET bra! 
Igår kväll var det mys med Madiison, Gurra och Grene. Ikväll väntas mys med Madiison, Gurra, Grene, Emil och Emelie. Vi ska baka stenugnsbakad pizza! Thihi! Hur kan ni få fundera på själva ;) Blir kanske spel eller något också, det kan man aldrig veta i förväg ! 
Och imorgon så är det jag som är mersaförare! Haha! När det bär av till Västraämtervik på Lillerudskalajs för "äldre" personer! Jajamänsan, då väntas återträff för årgångarna som är 92.or och äldre :D Ska bli kul att se lite folk som man inte sett på flera år! Kommer dock sakna min älskade vän Jennifer som inte kommer, men henne träffar jag nästa fredag då det vankas fredagsmys i deras nya hus i Munkfors :D Yesyes! Samma folket som var på min födelsedagsfest i Lesjö! Vilket BARA kan bli bra! Ohyes! Haha! Udda kalas kan man lugnt säga iaf ! Men de är det vi gillar mest ;) 
Nej, nu ska vi invänta att Grene ringer och säger att han typ är här! Låter kanon de med! 


Karlstad!

Jahapp! Efter en helg hemma i Lesjö så sitter jag än en gång i Karlstad! HAHA! 
Annars brukar det vara tvärsom, helg i Karlstad och vecka i Lesjö.. men tiderna har förändrats, för tillfället iaf! 
Imorgon bär det av på kurs än en gång! Jippie, eller hur säger man?! Teoretiskt har aldrig och kommer aldrig vara min starka sida, jag är mer praktisk och lär bättre på så vis också, istället för att sitta och bara printa in saker i skallen som för övrigt har alldeles för myckert i övrigt att tänka på.. Jaja, får försöka klara 3 dar till så är det klart sedan! Och då är det bara praktik under veckorna som gäller fram till December som fortfarande är väldigt osäker på hur den kommer se ut.. Då jag inte får vara på lärlingsplatsen under december så får vi se om ABF har några andra idiotiska påfynd åt mig .. XD Tycker inte om deras ideér ibland alltså !! Men så är det nog många som tycker så, ja.. 
Madiiison gick just in i duschen och Gurra spelar ngt cp-spel, sen blir det smörgåstårta :D De låter mkt bättre !! 
Så.. Hade!

 
Hehe! En bild från en helg för MYCKET länge sen ;)

Karlstad!

Tycker jag fick bra fart med bloggandet för ett par dagar sen, men det avtog dessvärre när jag kom till Karlstad i tisdags.. Men nu ska jag åka hem om ett par timmar så tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg innan jag sätter mig på bussen iaf! För kommer nog inte orka när jag kommer hem!
Har vart påå kurs i två dar, vilket inte kändes så där jättevärt för jag vet inte riktigt vad nytt jag tar med mig därifrån -.- Gårdagen bestod endast av info, lappar och övningar jag redan gjort med ABF så kändes ganska ovärt att sitta där i 8 timmar istället för att vara ute i solen(den stunden den lyste) ! Men men, nu är det gjort och hoppas  verkligen att nästa veckas kurs är mer värd! Vilket jag också tror att den är, men det återstår att se!
Nu ska jag ta och se om Madison har något vettigt att komma med innan jag packar ihop och åker hem XD
Ibland är saknaden enorm efter dig, Céro! <3

OTH!

Ut med Chippen en sista kissrunda, sen väntar ett avsnitt One tree hill och sen blir det natten! Måste försöka somna tidigt idag så jag är mer utvilad imorgon på "jobbet" och sen kommer de ju garanterat bli lite senare då natten imorgon kommer tillbringas i Karlstad hos mina änglar :D 


Framsteg!

Idag är jag stolt över min lillvovve! Vart ute och gått, och de går inte fort framåt och folk måste tro jag är dum i kolan när jag står still och stirrar i tomma intet! Men egentligen så står jag och väntar på att Chippen ska bli tyst eller bara tränar på att vara lugn när man står still! Och det går framåt! Har dessutom fått in ordet sakta ganska bra nu tycker jag! Sitt är inte alltid det funkar ute, så det tar vi det lite lugnt med, kollar av hans sinnesstämmning ordentligt innan jag kräver det, för hellre lyckas få gånger än misslyckas måånga ggr! Stanna däremot funkar i stort sett nästan alltid! Beror på sinnesstämmningen, men har som sagt lärt mig att inte kräva något när han är som värst utan bara hålla honom tillbaka och inte bry mig, bara fortsätta gå om han taggar till ordentligt! Det kommer det också, med träning! 
Mötte dessutom två hundar som han inte sa ett ord åt, så dem fick han faktiskt hälsa på. Vilket han aldrig får annars då de brukar bli ett jävla väsen! Men förhoppningsvis fattar han galoppen nu ;) 
Som sagt! Stolt matte ida :)

Chippen!

Har nyss vägt och mätt Chippen!! Och kan tala om att min lilla vovve, har på en vecka gått från 35cm i mankhöjden och 5,2kg till att idag vara 38,5cm i mankhöjden och väga 6,1kg!! Liten blir stor vääääldigt fort nu XD Och jag hoppas på att han ska bli maxad både i höjd och vikt, så hoppas han växer 1,5 cm till och lägger på sig iaf 2kg ;) I MUSKLER och inte fett så klart ;) 
 
 
Lite bilder på Chippen från idag :)

Måndag!

Idag har folk börjat reagera på att jag är på konsum och plockar varor och inte på ica ;) Haha! Kul att se reaktionena på vissa asså! 
Imorgon bär det dock iväg till Karlstad på kvällen för sen är det introduktions kurs på onsdag och torsdag! Och nästa vecka är det 5 dar med servicekurs.. Så ska bli intressant och se vad de innehåller, och sen om jg får lov att pendla hela nästa vecka eller hur jag ska lösa allt..  Jaja, det löser sig säkert! Tycker nästan de kunde väntat med kurserna tills i December när jag ändå inte har ngt att göra liksom -.- Men men! Inte jag som bestämmer! 
Nu ska jag äta mat, ut och gå med Chippen sen blir det nog film och sen sova tidigt för är aptrött idag.. Var trött igår med men inte somnade jag för det, nejdå.. Halv 1 va klockan när ja kolla på den sista gången, så hoppas jag somnar ikväll istället!

Sova...

Borde sova, är trött som fan, men samtidigt uppe i varv.. Vet inte varför.. Börjar dessutom att bli jävligt varmt då de ligger 4 hundar bredvid mig, två på varje sida, och jag har inte hjärta att fösa ner dem.. Varför ska de sova på golvet.. De är ju mig det är varmt åt så då skulle ju jag kunna lägga mig där då?! Men det är för hårt.. Så varför skicka dit hundarna?? Klart de vill ligga mjukt de också ju :D
Nej, god natt med er!! 
 

Stockholm!

Så nu har jag fyllt år, nästa stora grej som väntar är en långhelg i Stockholm med Madiison, Gurra och Grene! Jag och Madiison ska på Globen Horse Show lördag och söndag, Gurra och Grene ska skjuta med pistol(?) en dag, sen ska vi ut och se Stockholms uteliv på lördagkväll, träffa Sussa en sväng på fredag (om det går att få ihop) !! Ska bli så jävla kul! Och övernattar gör vi i en av mina släktingars lägenhet på Södermalm :D 
Jag LÄNGTAR :D

Mitt liv just nu!

Sen jag slutade sommarjobba i sommras så har jag känt hur jag började rasa igen.. Men nu har vändningen förhoppningsvis kommit.. Har fått lärlingsplats så nu har jag åter igen ngt att göra och måste ha rutiner på allt. Även om mornarna är lite i tidigaste laget för att hinna ut en sväng med Chippen innan jag börjar klockan 8 så funkar det jävligt bra! Och med bra arbetskamrater och ngt att göra hela tiden så går tiden ganska fort ändå !! 
Och mina antidepressiva ligger kvar där de legat sen jag fick dem utskrivna.. Ibland önska jag att jag hade mina insomningstabletter som jag kunde ta de kvällar när jag har stora problem att sova.. men är så stolt över att jag aldrig behövde börja med de här tabletterna.. Så vill jag ha det! En annan stor sak i det hela var att jag fick hämta hem Chippen som gav mig iaf tillstymelse till rutiner mellan OLW och Coop.. 

Som det ser ut just nu så kommer jag jobba måndag- fredag på Coop (eller ja lärling för de som är kräsna) och sen så kommer jag nog bvara i Karlstad så många helger som möjligt som vanligt! Förhoppningsvis får jag jobb och flyttar dit någon dag igen.. Men just nu så är det här det bästa för mig psykiskt.. 

Min bebis! <3

Minnen, som egentligen bara är jobbiga att ha!!

Har kommit fram till en sak denna helgen.. 
Det fanns en tid när jag trodde våran vänskap skulle vara en som skulle  vara för evigt.. Men jag hade fel.. Du verkar inte intresserad av något längre, du har ett nytt liv, nya vänner och ibland funderar jag på om du har ett nytt jag också.. Men just nu så önskar jag mer än någonsin att jag bara kunde ta bort alla minnen med dig.. Verkligen alla.. För just nu så gör de bara ont, ligger och skaver i själen liksom. men jag kan inte få bort dem, inte ngt av dem.. Och alltid är det något som kommer och påminner mig om allt kul vi haft.. 
Men denna helgen har jag insett en sak, det är nog bättre för mig så här, ingen kontakt eller något, bara få bort alla minnen.. Få dig att bli en lika flyktig vän som många på FB, en sån man vet finns men inte har något mera med liksom, för det bara trycker ner mig, i djupet totalt! Och jag vill inte tillbaka dit jag var innan jag lyckades jobba mig upp hit jag är idag! Jag vet att du och många fler vet precis vem du är, osv.. Men spela roll, det finns ingenting kvar av de som en gång var en vänskap jag prioriterade åt helvete för högt! Jag missade så mycket mer betydelsefulla har jag kommit fram till .. Du skickar inte ens och frågar hur det är längre.. Inte ens ett grattis fick jag.. Jag menar det finns inget som ens tyder på att du vill ha något som kan kallas vänskap med mig längre, så varför ska jag plågas av allt!! Jag hatar det! Men vad kan jag göra?? 
I fredags så hade jag en av mina bästa födelsedagsfester i mitt liv, och du var inte där! Jag klarar mig så mycket bättre utan dig, jag måste bara inse det själv! Men det är inte enkelt.. För du betydde otroligt mkt för mig som vän och det kan inget ändra på.. Men du finns inte i min framtid längre. Nu har jag mina närmsta klart för mig.. De har funnits kvar även fast jag inte har varit guds ängel alltid.. De finns där.. Och jag älskar dem allihopa! Jag saknar dig än idag vissa stunder, att prata med dig, allt härj.. Men jag försöker få bort det, och helgen har hjälpt mig en bra bit på väg..  Men hur ska jag kunna deleta allt.. Hur ska jag kunna radera alla minnen för att helt kunna släppa dig och gå vidare?! Jo, det finns det folk som hjälper mig med!! Jag vet att de hjälper mig och stöttar mig och finns där när jag behöver dem..  Det värsta är, att jag fortfarande älskar den vännen du var.. Det är det som är det jobbigaste av allt ihopa.. Jag måste få bort det...

ÄLSKAR ER <3

RSS 2.0